BUSINESS INFORMATION AND
CONSULTING CENTRE - SANDANSKI

Business information, consultations, European programmes and projects
Български (България)English (United Kingdom)
Home Projects Проект Succession ИНФОРМАЦИОНЕН СЕМИНАР НА ТЕМА „УНАСЛЕДЯВАНЕ НА СЕМЕЕН БИЗНЕС“
Wednesday, 27 September 2017 12:16

ИНФОРМАЦИОНЕН СЕМИНАР НА ТЕМА „УНАСЛЕДЯВАНЕ НА СЕМЕЕН БИЗНЕС“

Written by Office
Rate this item
(0 votes)

Ямболска търговско-промишлена палата, Бизнес информационен и консултантски център Сандански и Югозападен Университет „ Неофит Рилски“ – Благоевград, Ви канят на информационен семинар, на който ще поговорим за една изключително интересна, но и малко позната на българския бизнес тема – прехвърлянето на собствеността и унаследяването на семеен бизнес.

По време на семинара ще Ви представим и новосъздадената безплатна онлайн платформа, която има за цел да Ви запознае с основните инструменти и умения, които всеки предприемач трябва да познава и притежава с оглед планирането и осъществяването на успешно унаследяване и трансфер на семейния бизнес.

Обучителните материали, които са достъпни на платформата са плод на съвместните усилия и експертиза на водещи експерти, организации в подкрепа на бизнеса и университети от България, Германия, Гърция, Кипър и Испания

Семинарът ще се проведе на 29 Септември 2017 /Петък/, в конферентната зала на БЧК- Ямбол ( гр. Ямбол 8600, ул. Димитър Благоев 1, втори етаж) от 10.00 часа.

Предвид ограничените места, моля да потвърдите вашето участие не по-късно от 27 септември 2017 г., 17:00 часа на електронна поща: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на телефон 0885543028

Събитието се организира като част от дейностите по проект „Success..ion“, който организацията изпълнява с финансовата подкрепа на програма „Еразъм +“ на Европейския съюз.

Повече информация за проекта може да намерите на нашия уебсайт www.succession-project.eu и Facebook страница!

 


 

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Това съобщение отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.

Last modified on Wednesday, 27 September 2017 12:34
Office

Office

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it